Stalling per maand voor een paard bedraagt € 370,- per maand. Stalling voor een pony bedraagt € 345,- per maand. Hiervoor wordt uw paard gevoerd (hoeveelheid hardvoer, hooi of inkuil wordt samen met de eigenaar bepaald), medicijnen toegediend, boxen gemest en opgestrooid. In overleg kan uw paard beweging worden gegeven als u verhinderd bent om te komen. U kunt ook doordeweeks tegen betaling gebruiken maken van de paddockservice.

U kunt uw paardentrailer op het erf parkeren. De kosten daarvan bedragen € 15,- per maand.

Als uw paard onverhoopt ziek wordt kunt u zelf bepalen welke veearts u wilt raadplegen. Ook uw eigen hoefsmid is van harte welkom. Als u van elders komt kunnen we u adviseren om een keus te maken voor een geschikte hoefsmid of veearts.

Kwaliteit
Aan ons bedrijf zijn 4 sterren toegekend door de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). De Nederlandse Hippische Sportbond (NHS) heeft samen met het Nederlands Olympisch Comite (NOC), Nederlandse Sport Federatie (NSF), Consument en veiligheid, Stichting Recreatie en de Federatie van de Nederlandse Ruiter Sportcentra (FNRS) een programma opgezet en wil daarmee het veiligheidsniveau binnen maneges verhogen. Er is een veiligheidseisenpakket ontwikkeld om veilig paardrijden te waarborgen. Onze manege voldoet aan de opgestelde voorwaarden en is daarmee ook in het bezit van het veiligheidscertificaat.


Wachtlijst

Wij hebben momenteel geen stallen beschikbaar. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor een rondleiding op ons complex 0652461230 (Margriet van Santen).

keurmerk     trailers